Voor vans/bestelwagens

Voor de zwaardere voertuigen zoals bestelauto’s is er een aparte remmentestbank. Hierbij is de remmentestbank zelf groter en breder dan de remmentestbanken voor personenwagens. Daarnaast is het maximaal asgewicht wat gemeten kan worden van de bestelauto 4.000 of 5.000 kg. Zowel de snelheid als de betrouwbaarheid van de metingen zijn hoog.

Alle modellen

Voor bedrijfswagens en trailers (met asliftsysteem)

Deze remmentestbanken beschikken over een geïntegreerd asliftsysteem in de remmentestbank. De remmentestbank maakt hierbij gebruik van het eigen gewicht van de vrachtwagen of trailer door de wielen in de remmentestbank te liften. Aslast wordt op deze manier verhoogd en op deze manier kunnen de remmen getest worden in een beladen situatie. Het maximale asgewicht van deze tachograaf vriendelijke remmentestbanken bedraagt 16.000 kg. Doordat de VLT remmentest- en diagnosebanken duurzaam in gebruik zijn, wordt de laagste TCO bereikt.

Alle modellen

Voor bedrijfswagens en trailers (zonder asliftsysteem)

Bedrijfswagens en trailers met een asgewicht van maximaal 16.000 kg kunnen op deze remmentestbanken getest worden. Dankzij de rolblokkering waarmee de remmentestbanken worden uitgerust is de remmentest tachograaf vriendelijk. Doordat de VLT remmentest- en diagnosebanken duurzaam in gebruik zijn, wordt de laagste TCO bereikt. Daarnaast zorgen deze banken voor een zeer snelle meting die tevens betrouwbaar is.

Alle modellen