VLT heeft zoveel mogelijk geautomatiseerd, zelfs de visuele inspectie. De visuele inspecties van chassis, carrosserie en de binnenkant van het voertuig worden volledig door de computer begeleid. Hierdoor is er minder sprake van menselijke invloed en dus minder kans op fouten door de keurmeesters. Misschien nog de meest belangrijke aspecten zijn de gebruiksvriendelijkheid, de korte keuringstijd, de volledige afwezigheid van papieren en het minimum aan menselijke invloed - de machine neemt altijd de correcte beslissing!

Het herkeuren is eenvoudig en snel! Alleen de afgekeurde items behoeven opnieuw gekeurd te worden: het computersysteem weet welke items waren afgekeurd en stuurt het voertuig direct naar de apparatuur in de teststraat waar de herkeuring dient te worden uitgevoerd, simpel en snel! Even belangrijk voor de exploitant is het hoge niveau van de gebruikte technologie en de lange levensduur van de apparatuur, ook bij intensief gebruik. VLT levert overigens ook losse apparatuur voor keuringsstations en voor garages.

We weten van onze klanten dat stilstand erg veel geld kost en niet goed is voor de naam van de organisatie! VLT begrijpt dit als geen ander en onze slogan is dan ook: 'Alleen het beste is goed genoeg'. Onze apparatuur wordt ontwikkeld en gebouwd door deskundige vakmensen voor intensief gebruik en een minimum aan onderhoud, om zo de gebruiker en zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

VLT heeft een eigen ontwikkelingsafdeling om zo het toch al hoge niveau van de producten steeds verder te verbeteren. VLT was het afgelopen decennium zeker de 'Vernieuwer' op het gebied van professionele testapparatuur voor jaarlijkse voertuigkeuringen, maar we zijn ook geen onbekende op het gebied van testapparatuur voor eindcontroles bij voertuigfabrikanten.

Heeft u plannen om te investeren in apparatuur voor voertuigkeuringen, al dan niet geïntegreerd in een teststraat, dan is VLT uw beste keuze! Laat ons, samen met u, uw nieuwe keuringsfaciliteiten realiseren!

Deze website toont u enkele van onze oplossingen, maar is natuurlijk niet compleet, aangezien VLT zeer sterk is in oplossingen op maat. Door de relatief kleine organisatie zijn wij op alle gebieden snel, van ontwerp tot levering, of het nu om een grote of een kleine opdracht gaat. Geef ons de gelegenheid om te laten zien waartoe we in staat zijn!

VLT;

  • Losse apparatuur voor garages en werkplaatsen
  • Volledig geïntegreerde voertuigteststraten voor jaarlijkse keuringen
  • Waar voor uw geld, iedere dag weer!
  • Oplossingen voor het keuren van voertuigen.

Onze waarden: 

  • Veiligheid op de weg en een schoner milieu
  • Wij werken klantgericht
  • Kwaliteit betekent voor ons het overtreffen van de verwachtingen van de klant
  • Onze organisatie is flexibel en onze producten zijn op maat gemaakt
  • Onze innovaties bepalen de toekomst