Een moderne werkplaats haalt zijn eerste rendement door bij binnenkomst van een voertuig snel de juiste diagnose te stellen. Maximaal rendement kan worden behaald met de zogeheten APK teststraat. Een complete APK teststraat bestaat uit een rollenremmentestbank en een ondersteltester. Optioneel zijn een snelspoortester en resonantietester. Om de beschikbare meters nog beter te benutten, kun je kiezen voor een inbouwschaarhefbrug.

De APK teststraat bestaande uit een rollenremmentestbank VLT3233 en een ondersteltester VLT3673MPT22 is bij uitstek geschikt als diagnosetool om bij binnenkomst van de auto snel de informatie te verschaffen voor APK, onderhoud of bij een gerichte klacht. Het printrapport dat de testapparatuur verschaft, kan meteen met de klant doorgenomen worden. Hiermee kan elke garagist zijn serviceniveau verhogen door zijn klanten te voorzien van advies.

 

SNEL SPORING CONTROLEREN – EXTRA SERVICE VOOR DE KLANT

Met de snelspoortester VLT3942/20 kan eenvoudig en snel de sporing van het voertuig weergegeven worden. Afhankelijk van de mate van uit- en/of toespoor, kan er in samenspraak met de klant bepaald worden of een uitgebreidere uitlijntest nodig is. Dit is een extra stukje service voor de klant, en door snel diagnose te stellen wordt tijd bespaard.

Klaagt de klant over bijgeluiden of rammeltjes? De oorzaak is vaak lastig te achterhalen. Een resonantietester helpt hierbij. Deze maakt gebruik van verschillende trillingsfrequenties, waarmee rammeltjes heel gericht opgespoord kunnen worden.


WAAROM EEN VLT REMMENTESTBANK?

Geen PC besturing met korte levens duur, maar een industriële processor die 20 jaar zekerheid biedt.

  1. Geen astappen, maar rollen uit één stuk met doorlopend binnenwerk,
  2. gegalvaniseerd en met geïntegreerde motor.
  3. Mechanische rolblokkering: Makkelijk uitrijden en tevens veiligheid in de werkplaats met altijd stilstaande rollen.
  4. Ook geschikt bij auto’s met een lichte achteras. Vb: Suzuki Alto, Citroën AX,
  5. Fiat Panda, Daihatsu Cuore, etc…
  6. Rolbekleding met een levensduur van 50.000 beremmingen 10 JAAR GARANTIE.
  7. Overgedimensioneerde constructie van de beste materiaalsoorten, 100% geproduceerd in NL.
  8. De ENIGE die van alle automerken de elektronische parkeerrem op de remmentestbank kan testen.
  9. Laagste exploitatiekosten in de markt!