Technische Hercerticering (TDE-HC)

Deze service voorziet in de jaarlijkse hercertificering inclusief preventief onderhoud ten behoeve van uw APK erkenning voor: VLT rollenremtestbanken, pedaalkrachtmeters, luchtdrukopnemers en AUtest platenbanken en is inclusief arbeidsloon.

 

Technische Hercertificering SUN – tot en met bouwjaar 2005 (TDE-HCS)

Dit is een service gelijk aan een TDE-HC, maar dan specifiek voor SUN rollenremtestbanken.

 

Technische Kalibratie (TDE-JB)NMi logo

Valt uw remmentestbank (nog) niet onder de APK regelgeving (bijv. caravanbedrijven) of bent u in het bezit van een aslastsimulator en/of spelingsdetector? Dan is jaarlijks onderhoud en kalibratie toch van belang om optimaal gebruik te kunnen maken van uw remmentest apparatuur.

 

Technische Service Overeenkomst per jaar (TSOV per jaar)

Dit is een service gelijk aan een TDE-HC maar dan inclusief onderdelen en het arbeidsloon voor montage ervan. Hiermee wordt de garantie verlengd. Uitgesloten zijn typische IT-componenten (zoals printers, toetsenborden en monitors), slijtage onderdelen (zoals lampen en sensoren) en het arbeidsloon voor montage ervan. Een TSOV wordt direct bij aankoop van uw remmentestbank afgesloten en wordt per jaar verlengd voor max. 10 jaar vanaf installatiedatum.

 

Technische Service Overeenkomst VLT voor 10 jaar (TSOV-P10)

Dit is een service gelijk aan een TSOV maar dan inclusief voorrijkosten. De service wordt voor 10 jaar overeengekomen en start in de 13e maand na installatiedatum; Dit houdt dus in dat er 9 keer een hercertificering en preventief onderhoud uitgevoerd zal worden. Een TSOV-P10 wordt direct bij aankoop van uw remmentestbank afgesloten en dient vooruit betaald te worden voor de gehele periode. Dit levert u een besparing op van 100% op de voorrijkosten en het arbeidsloon!

Onderhoud remmentestbanken


Bekijk ook de mogelijkheden voor uw emissie apparatuur.