Brake-/ Testlane data

VLT Brake Data is een computerprogramma dat samenwerkt met VLT remmentestbanken. Met VLT Brake Data kan men meetgegevens van remmentesten beheren in een database en afdrukken als rapport of als grafieken. In de grafieken wordt de druk in het remsysteem uitgezet tegen de remkrachten. Dit maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze te zoeken naar druk-, mechanische- of verglazingsproblemen aan een voertuig. Ook is het mogelijk om harmonisatieberekeningen uit te voeren.

Alle modellen

Luchtdrukopnemers

De luchtdrukopnemer wordt aangesloten op een meetpunt van de luchtdruk in het remsysteem. Door de degelijke kwaliteit is dit een goed hulpmiddel bij het uitvoeren van een APK. De luchtdrukopnemers zijn zowel in een bedrade versie leverbaar als draadloos. 

Alle modellen

Overige APK-testapparatuur

Overige remmentest- en diagnoseapparatuur bestaan uit de snelspoortester, pedaalkrachtmeter, Brake data software en aslastsimulatoren. De snelspoortester meet of het nodig is om het voertuig beter uit te lijnen. Pedaalkrachtmeters en luchtdrukopnemers zijn ontwikkelt om de pedaalkracht en de luchtdruk van pneumatische remmen te meten. Brake data is een overzichtelijk remsoftwareprogramma en aslastsimulatoren simuleren aslast voor remtesten.

Lees meer