Onder andere pedaalkrachtmeter en koplampafstelapparatuur Read more
Autest emission and diagnostic equipment for workshops. Read more
All information about our services. Read more

Recent
implementation

Niet langer uitbesteden - Van Moock Transport

Het Oosterhoutse Van Mook Transport heeft een uitgebreide investering in de werkplaats achter de rug. Doel: niet langer de keuringen uit te hoeven besteden maar deze zelf in eigen huis te kunnen verzorgen.

 

Van Mook Transport in Oosterhout specialiseert zich in het vervoer van onder meer betonnen vloerplaten, prefab betonproducten, heipalen en staal.
De stap naar zelf keuren leidde tot een nieuwe stalen put, een remmentestbank met volledig geïntegreerde lift en…

News

Stay informed of the latest news of VLT, be inspired by our blogs or view our video's.

VL Test nieuwbouw

Etten-Leur - VL Test Systems, vooraanstaand leverancier van hoogwaardige APK test- en meetapparatuur, is verheugd om de realisatie van hun nieuwbouwproject aan de Hoekseweg in Etten-Leur aan te kondigen. Deze nieuwbouw vergroot de huidige fabriek, waar de meeste producten van VL Test Systems…

Ideeënboek VLT beschikbaar

De nieuwe catalogus van VLT is uit. 99 pagina's met de kwaliteitsproducten van VL Test. Van de nieuwste generatie remmentestbanken tot emissie-apparatuur voor uw APK-keuringen. Dit voor motoren, personenwagens, bestelwagens,vrachtwagens en hun trailers. Alles overzichtelijk bij elkaar. U kunt de…

Waarom nu al investeren in de deeltjesteller

AMT en VLT zijn bij G. van Doesburg Internationaal Transport om te vragen wat hun ervaring is in het gebruik van de VLT Deeltjesteller. En vooral, waarom nu al investeren?

Volledige video zien, ga dan naar AMT.

Meer info vindt u hier

 

>30
Years of passion
>5.000
Current customers
>50
PTI solutions
>200
Different lift models

Experiences with VLT

Read how customers experience the collaboration. Click on the text to prevent it from moving.

Perry van der Aa - APK station Tilburg

Perry van der Aa - APK station Tilburg

We choose for long term solutions. Therefore, we have chosen for a 4-post lift with a VLT roller brake tester in front of it. This is the ideal combination for us, because the space in the workshop is  being used efficiently. 

Hans Remijsen - Remijsen Truckservice Gilze

Hans Remijsen - Remijsen Truckservice Gilze

There could always be some issues. In my opinion it matters how the company deals with it. Autec-VLT understand the economical interests. If there is a problem, they will be there for you.